About

Hola!
El 12 de novembre vaig comencar aquest Blog! Ja no ho recordava. El vaig començar per degustar, compartir, agrair, estimar…. Quina gràcia era el 12 de l’11 del 10: 12-11-10.

Agraiexo la passió per la pastisseria, la feina ben feta, l’honestedat, la generositat… a l’Alfons Serrahima. Em va fer de mestre i avi durant 2 anys.

Dono gràcies a la Terra per la seva generositat
Dono gràcies a totes les persones i éssers vius que han contribuit a que els aliments arribin a la meva cuina
Dono gràcies als aliments perquè dónen la seva vida per tal que jo pugui seguir la meva
Dono gràcies al meu cos per ser tan capaç de convertir uns aliments en tot el que necessita
Sé que el meu cos és tan inteligent que només fa servir el que necessita i deixa el que no necessita.

Gisela Izard

Advertisements
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s